Creative Solutions

Η Creative Solutions δραστηριοποιείται πανελλαδικά και σε πέντε χώρες του εξωτερικού, αποσκοπώντας στην βέλτιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας για την αύξηση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών.

Υπηρεσίες

Οι συνεργάτες επιλέγονται με πολυποίκιλα κριτήρια από την εταιρεία μας ως προς την υποδομή τους, την εξειδίκευση τους, την ποιότητά των υπηρεσιών τους και τη διάθεσή τους να ενταχθούν στην εταιρική μας φιλοσοφία:

Η Creative Solutions δραστηριοποιείται πανελλαδικά και σε πέντε χώρες του εξωτερικού, αποσκοπώντας στην βέλτιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας για την αύξηση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών. Όλες οι συνεργασίες μας επισφραγίζονται με τη διασφάλιση της συνολικής ικανοποίησης του πελάτη μας, με τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου πιστοποίησης της ποιότητας των παρεχόμενων Υπηρεσιών. Η ικανοποίηση του πελάτη μας αποτελεί θεμελιώδη αρχή της εταιρικής φιλοσοφίας μας. Πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς. Στην Creative Solutions εργαζόμαστε καθημερινά για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, θα ήταν χαρά για εμάς να μας πείτε τη γνώμη σας τόσο για την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και για τη γενικότερη παρουσίαση της Εταιρείας. Η επιτυχημένη πορεία μας στηρίζεται στη δική σας ικανοποίηση, την οποία θα θέλαμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο! Κάθε συνεργασία θα επισφραγίζεται και με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου από τον πελάτη
 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message